Parcours

Hoe loopt het parcours? Welke spectaculaire hindernissen zitten er allemaal in? Wat word er voor het publiek allemaal georganiseerd?
Lees meer >

Inschrijven

Mee doen? Dat kan. Schrijf je nu in want Vol is Vol. Enkel voorinschrijving voor Funklasse en Masters
Lees meer >

Startlijst

Concurentie checken? Hier vind je steeds een up-to-date startlijst van de Elite maar ook van andere categorieeen.
Lees meer >MTB Streetrace Goirle – 9 Juni 2014, 2e Pinksterdag


Streetrace Goirle gaat ondergronds.

De 4e editie van de populaire Streetrace in Goirle gaat een parcours vernieuwing meemaken wat nog niet eerder vertoond is. Eenmaal in het winkelcentrum De Hovel gaan de mountainbikers namelijk via de vlakke roltrap naar beneden de parkeerkelder in. Vervolgens komen ze er via een pittige steile klim weer uit. Deze ondergrondse passage zal ruim 200 meter lang zijn. Het totale parcours vol met hindernissen telt 2 km.

Het programma is inmiddels bekend en ook dit jaar kunnen er weer 150 Funklasse bikers starten. In totaal 50 licentiehouders en 50 Elite rijders. Bij de Funklasse zijn slechts nog 15 vrije startplaatsen. De dag begint met 2 kinderwedstrijden en het scholenkampioenschap. Alle wedstrijden worden vakkundig verslagen door het bekende omroepduo in de wielersport; Kees Maas en Hans van Bon.

Verder mag de organisatie verklappen dat er een topstartveld aan het vertrek zal verschijnen van de Elite/Pro wedstrijd. Waaronder Bart Wellens en Bart Aernouts uit Belgie, Wereldbekerwinnaar en Duits kampioen Simon Gegenheimer welke het zal opnemen tegen eveneens wereldbekerwinnaar en Belgisch kampioen Fabrice Mels. Verder de Nederlanders Jeroen Boelen, Patrick van Leeuwen en Corne van Kessel.

Speciale gasten 4e editie Streetrace Goirle:

Bij de start van de diverse wedstrijden zullen Michael Boogerd, Jean Paul van Poppel en Bart Brentjens aanwezig zijn. De organisatie is enorm verheugd met de komst van deze wielervedetten. Kortom wie van fietssport houd moet op 2e Pinksterdag in Goirle zijn. Naast fantastische wedstrijden zal er veel muziek en entertainment zijn en op het Kloosterplein draait tot 20.00 uur in de avond live DJ Espressivo ! Dit mag je niet missen……

Facts:

2e Pinksterdag, 9 Juni 2014.
Centrum Goirle van 10.00u – 20.00 u
100 vrijwilligers
350 mountainbikers
5000 toeschouwers
terrasjes, muziek en sport.